انتقاد رسانه های فتنه از سیاست جدید و مضحک خاتمی
سخنان مضحکانه و شرط گذاری ابلهانه خاتمی برای حضور در انتخابات مجلس، کار را به جایی رسانده است که صدای همسلکان فتنه گر وی و سایر عناصر بیگانه را نیز در آورده است. گویا نیوز که یکی از رسانه های فتنه محسوب می شود، با انتقاد از شرط گذاریهای اخیر محمد خاتمی نوشت: اصلاح طلبان از ساختار سیاسی اخراج شده اند. پیش شرط هایی که خاتمی برای شرکت اصلاح طلبان در انتخابات آینده مجلس گذاشته چه گرهی از کار فرو بسته آنان خواهد گشود؟ آیا این اعلام شرایط آغازی خواهد بود برای مذاکره یا هر شکل دیگری از تحمیل پذیرش این شروط (ولو بخشی از آن) به قدرت حاکم؟ یا هرچند امیدی به پذیرش این شرط ها و گشایش راهی برای بازگشت اصلاح طلبان به قدرت از طریق انتخابات نیست، صرف عنوان آنها حمله به بنیان مشروعیت او است؟ پاسخ پرسش های این چنینی منفی و طرح آن شروط بیهوده به نظر می رسد. نه تنها ساختار قدرت و گروه حاکم نشان داده اند که اهل معامله هایی این چنینی نیستند، پیش از آن خاتمی خود ثابت کرده است که جسارت ایستادگی برای دستیابی به امتیازی واقعی را ندارد؛ او در کوتاه آمدن از اصول، آرمانها و حتی اهداف جزیی سیاسی هیچ مرزی نشناخته است.
گویا در ادامه نوشت: سخنان خاتمی بی بارند. امروز با گذشت بیش از سیزده سال از آغاز اصلاحات، زیاده خواهی نیست که یک رئیس جمهور سابق را در مقام چانه زنی واقعی بر سر امتیازی مشخص بخواهیم، به جای اینکه او را پیوسته در حال مکررگویی درباره کلیات دوست داشتنی و تحقق ناپذیری چون آزادی و عدالت ببینیم؟ (که حتی درایت سخن گفتن از این دومی را هم ندارد) اما جز این چه کاری از خاتمی که ما می شناسیم برمی آید؟
روز آنلاین هم با انتقاد از مردم عمل نبودن خاتمی، نوشت: همین که جنبش سبز از عرش به فرش افتاد، ریزش ها شروع شد و جنگ هفتاد و دو قرمز راه افتاد ما مخالف شروط خاتمی نیستیم. اما این حرف همانند حرفهای موسوی حرف جدیدی نیست. آنها هم بارها از این شرطها گذاشته اند. او در طول 8 سال ریاست خود نشان داد خوب سخنرانی می کند اما خط قرمزی در عقب نشینی نمی شناسد. او حتی حاضر نشد خود را در قامت رهبر اصلاحات ببیند. اکنون هم جای سؤال است که خاتمی از چه جایگاهی شرط می گذارد؟ رهبر اصلاحات یا یکی از سران جنبش سبز؟ چرا که حجاریان زمانی گفت اصلاحات مرد. انتخابات مجلس هفتم و ریاست جمهوری نهم از دل اصلاحات خاتمی جوشید. این هم شد اصلاحات؟
این رسانه اپوزیسیون افزود: وقتی آقای خاتمی اعلام می کند که در صورت عدم برآورده شدن چنین شرایطی، «برای انتخابات تصمیم خواهد گرفت»، به چه معناست؟ البته تلاشهای آقایان موسوی، کروبی و خاتمی برای آنکه در جایگاه اپوزیسیون صرف قرار نگیرند که حاکمیت به راحتی قادر به حذف آنها باشد، قابل تقدیر است، اما ایشان و دیگر یارانشان تاکنون به جز دوگانه تحریم- شرکت بی قید و شرط در انتخابات، هیچ گزینه دیگری به ذهن شان نمی رسد؟