رژیم صهیونیستی از طریق اینترنت جاسوس جذب میکند
با افزایش استفاده از اینترنت در میان جوانان اهل غزه، رژیم صهیونیستی نیز از فرصت استفاده کرده و به جذب برخی افراد و تبدیل آنها به مزدور و جاسوس اشتغال دارد. به گزارش کلمه به نقل از پایگاه خبرى مصری المحیط، با افزایش استفاده از اینترنت در میان جوانان اهل غزه، رژیم صهیونیستی نیز از فرصت استفاده کرده و به جذب برخی افراد و تبدیل آنها به مزدور و جاسوس اشتغال دارد.
بنابراین گزارش، بسیارى از شبکههاى پربیننده اینترنتى تحت کنترل سازمان امنیت اسراییل قرار دارند و هدف آنها هم جذب جوانان عرب است. برخی منابع فلسطینی هشدار دادهاند که سازمان شاباک، سازمان امنیت داخلى اسراییل که زیر نظر مستقیم نتانیاهو نخستوزیر این رژیم اداره مىشود، از اینترنت استفادههاى بسیارى براى جذب نیرو مىکند و فضاهاى مجازىیى نظیر مسنجر، فیس بوک، تویتر، ماىاسپیس و غیره را کاملا زیر نظر دارد و از این طریق توانسته با شمار بسیارى از جوانان فلسطینى ارتباط مستقیم برقرار کند.
المحیط در ادامه افزود: شاباک به کمک این شبکه گسترده اطلاعات کاملى از افراد، شخصیتهاى سیاسى و مذهبى فلسطینى به جمعآوری کرده و توانسته قربانیان خود را براى جاسوسى به نفع خود استخدام کند. همچنین بسیارى از مزدورانى که با اشغالگران همکارى داشتهاند، اعتراف کردهاند که در وهله نخست با سازمان امنیت اسراییل از طریق اینترنت تماس برقرار کردهاند و کارکنان شاباک نیز در ابتدا خود را فلسطینى معرفى کرده و آنها را به خود جذب کردهاند.
"شاباک" بسیاری از جوانان را به دام انداخته است
پایگاه خبرى المحیط در ادامه به نمونهاى از کسانى که به دام شاباک گرفتار شده، اشاره کرد و نوشت: مثلا یک بار اشغالگران اسراییلى موفق شدند از طریق اینترنت یک جوان ثروتمند که در رشته مهندسى کامپیوتر مدرک کارشناسى داشت و از اروپا براى کار در غزه آمده بود را به استخدام خود در آورند.
سازمانهاى مقاومت فلسطینى این جوان را ردیابى مىکنند و متوجه مىشوند که او توسط شاباک "مزدور شماره 9" نام گرفته و مسئول دادن اطلاعات به رژیم صهیونیستى درباره سه نفر از فرماندهان ارشد یکى از شاخههاى فلسطینى است. شاباک این فرد را پس از آنکه اطلاعات لازم را به صهیونیستها رسانید، در سفر به اروپا به قتل رساندند.
نمونه دیگرى که المحیط به آن اشاره مىکند، به جوانى موسوم به "محمد" بازمىگردد؛ به این ترتیب که شاباک به کمک جوانى موسوم به "محمد" اقدام به ساخت پایگاه اینترنتى مرتبط به ساخت اسلحه، مین و بمبهاى کنار جادهاى کرد. هدف از این کار جلب مخاطب براى محمد بود تا از طریق آن نیروهاى شاباک بتوانند اطلاعات لازم درباره دیگر افراد مقاومت را جمعآورى کنند.
این طرح براى شاباک موفقیتآمیز بود. پس از آن این دستگاه امنیتى اقدام به گسترش آن کرد و از طریق آن از غزه و عراق مخاطب جذب کرد. پس از مدتى که اطلاعات لازم در این مجموعه به دست آمد، توانستند سه نفر از رهبران مقاومت را در غزه ترور کرده و به قتل برسانند.
جذب نیروی شاباک از طریق فیسبوک
به مرور زمان نیروهاى مقاومت نسبت به حجم اطلاعاتى که محمد در اینترنت قرار داده بود، ظنین شدند. ظن آنها زمانى افزایش یافت که وى اطلاعات مرتبط به چگونگى سرنگون ساختن یک هواپیماى بدون سرنشین را در این سایت منتشر کرد. پس از آن محمد دستگیر شد و پس از بازجویىهایى که توسط مقاومت به عمل آمد، اعتراف کرد که با شاباک ارتباط گستردهاى دارد. افراد مقاومت او را در جریان حمله اسراییل به غزه در اواخر 2008 و ابتداى 2009 اعدام کردند.
در ادامه این گزارش آمده است؛ از ابتداى ماه دسامبر گذشته شاباک برنامهاى را طرحریزی کرد که بر اساس آن به جذب نیروهایى که در فیسبوک اطلاعات نظامى مىگذارند، مبادرت ورزید. از جمله آنها آدرسى بود با این عنوان "جنایتکاران جنگ اسراییل" که در آن نام بسیارى از افرادى که در حمله این رژیم به غزه دست داشتند، آمده بود. بلافاصله پس از کشف این آدرس در فیس بوک، روساى شاباک دستور دادند که کسانى که در این آدرس عضو هستند، توسط نیروهاى شاباک جذب شوند.
در پایان این گزارش آمده است: بىشک در دستگاه امنیتى اسراییل شکار جوانان عرب و معاند با اسراییل در دستور کار این رژیم قرار دارد، به ویژه اینکه در ادبیات این رژیم مقاومت و هر کسى که از آن حمایت کند، تروریست محسوب مىشود. در حالى که صداى نژادپرستى از جاىجاى کنست اسراییل به آسمان رفته و صهیونیستها علیه فلسطینیان، اعراب و مسلمانان پایگاههاى اینترنتى متعدد راه مىاندازند، از سوی دیگر در حرکتى کاملا نژادپرستانه آن هم تحت نظارت افراد تندرویى چون آویگدور لیبرمن، رئیس حزب "اسراییل خانه ما" و وزیر امور خارجه این رژیم به شکار جوانان مشغولند و پاکسازىهاى قومى انجام مىدهند.