شروط خاتمی برای نظام ادامه رفتارهای براندازانه وی در فتنه 88 است
قائممقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی شروط خاتمی برای بازگشت به نظام را ادامه رفتارهای براندازانه وی در فتنه 88 دانست و گفت: فردی که خود رئیسجمهور بوده و میداند در جمهوری اسلامی تقلب معنایی ندارد نباید رفتارهای موسوی را قبول میکرد.
به گزارش کلمه، پرویز سروری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دوازدهمین نشست جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که عصر امروز در تالار خاقانی برگزار شد با اشاره به اینکه اقدامات گستردهای در جهت حفاظت از جان دانشمندان هستهای صورت گرفته، اظهارداشت: این اقدامات از قبل صورت داده شده بود و شهید شهریاری با محافظ خود تردد میکرد و در حادثه بمبگذاری نیز به همراه محافظش بود.
وی بر همین اساس نکته مهم در این خصوص را وضعیت جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریحکرد: وضعیت جغرافیایی ایران به گونهای است که در یک طرف با پاکستان همسایه است که در آتش تروریسم میسوزد و مرزهای آن کاملا ناامن هستند؛ همچنین بلوچستان محلی برای تردد اشرار و خرید و فروش سلاح است.
نماینده مردم تهران در مجلس به کشور عراق اشاره کرد که در آن متجاوزانی مثل آمریکا و انگلیس قرار دارند و یادآورشد: قسمت دیگر نیز به اقلیم کردی مربوط میشود که در واقع محل استقرار اسرائیلیها است و آنها همیشه علیه جمهوری اسلامی برنامهریزی میکنند.
وی در عین حال به کشور افغانستان اشاره کرد و افزود: در این کشور درگیریهای داخلی و تروریستی بسیاری وجود دارد و وجود طالبان و القاعده در آن ناامنی را بسیار توسعه داده است؛ بخش دیگر نیز مرز با ترکیه است که گروههایی مثل پژاک در آن قرار داشته و دائما ایجاد ناامنی میکنند البته جمهوری اسلامی ایران نیز ضربات جدی را به این گروه وارد کرده است.
سروری با تأکید بر اینکه دنیا اعتراف میکند ایران اسلامی همچون جزیرهای است که اطراف آن در حال سوختن است اما خود ثبات دارد، اظهارداشت: طبق استانداردهای موجود جهانی جمهوری اسلامی در ردههای بالای ثبات و امنیت به ویژه در منطقه خاورمیانه قرار دارد از این رو طبیعی است که دشمن تمام تلاش خود را برای تولید ناامنی انجام میدهد و این نوع بمبگذاریها تروریسم کور است که امر بسیار سادهای به شمار میرود.
وی اظهار داشت: اقدامات جدیتری را در خصوص حفاظت از دانشمندان هستهای هم به صورت فیزیکی و هم نامحسوس پس از ترور شهید شهریاری انجام دادهایم.
قائممقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در ادامه به شروط خاتمی اشاره کرد و گفت: باید این نکته را تذکر داد که خاتمی توجهی به روند کلی سیاسی کشور ندارد و ظاهرا مشاورانش تحلیلهای غلطی را به وی منتقل میکنند.
وی ادامه داد: انقلاب در شرایط سخت فتنه 88 به هیچ وجه از اصول خود عقبنشینی نداشت و پس از یک سال مردم به شعارهای فتنهانگیز خاتمی پی بردند.
سروری با بیان اینکه خاتمی پس از یک سال که باید انقلاب برای وی شرط بگذارد او برای انقلاب شرط میگذارد، افزود: این موضوع جدیدی بود که از شخصیتی که 8 سال رئیسجمهور کشور بود شنیده شد.
وی اظهارداشت: در جریان فتنه و اصلاحطلبان چند تحلیل وجود دارد؛ اول اینکه عدهای افراد رادیکالی در آن وجود دارند که همچنان بر طبل ساختارشکنانه میکوبند و گروه دوم که خاتمی هم جزو آنها است کسانی هستند که ادعا میکنند به واسطه عملکرد غلط موسوی از منتقدان دولت به منتقدان نظام تبدیل شده و باید دوباره به مخالفان دولت تبدیل شده و در چارچوب قانون اساسی قرار گیرند.
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه رفتارهای اخیر خاتمی و شرطگذاری وی برای نظام ادامه همان رفتارهای گروه رادیکالی است، خاطرنشانکرد: در جلسهای که ما با هاشمیرفسنجانی داشتیم وی این موضوع را مطرح کرد که روز بیست و سوم خرداد 88 زمانی که هنوز رایگیری تمام نشده بود موسوی به بنده گفت که کف خواسته من ابطال انتخابات است از این رو فردی که خود دو دوره رئیسجمهور بوده و میداند که در کشور ما تقلب واقعا صورت نمیگیرد نباید رفتارهای موسوی را قبول میکرد.
وی در عین حال به اعترافات تاجزاده اشاره کرد که گفته بود تردید نکنید ما در انتخابات شکست خوردهایم اما باید به کف خیابان ریخت چرا که در انتخابات چنین فاصلهای قابل قبول نیست و گفت: به این دلایل نمیتوان حرفهای خاتمی را قبول کرد و اظهارات خاتمی تنها وی را از نظام دورتر کرده و آثار بدی را برای خود و جریانش به دنبال داشت چراکه بازگشت خاتمی به شرایط سیاسی کشور بسیار مشکل شده است.
سروری در ادامه به بحث قطع رابطه جمهوری اسلامی ایران با انگلستان اشاره و تصریحکرد: در کمیسیون امنیت ملی مجلس بحث قطع رابطه و کاهش سطح روابط با انگلستان مطرح شد که در نهایت قطع رابطه با انگلیس رای آورد و در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.
وی با بیان اینکه فرزندان بسیاری از مسئولان در کشور انگلیس تحصیل میکنند، یادآورشد: تحصیل فرزندان مسئولان در خارج از کشور هیچ معنایی ندارد چراکه این کشور در تخاصم آشکار و پنهان با جمهوری اسلامی ایران است؛ ما باید رابطه با انگلیس را در زمینه علمی، تجاری و اقتصادی به حداقل رسانده و کشورهای جایگزین را قرار دهیم.
قائممقام جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران نمیتواند حاشیه امنی برای انگلستان باشد و آنها آزادانه در کشور ما فعالیت کنند، افزود: در طی دو هفته آینده این موضوع در مجلس مطرح خواهد شد.
وی در ادامه منافقین را در عراق دارای وضعیت مناسبی ندانست و اظهارداشت: در انتفاضه سال 2000 منافقین بدترین رفتارها را با مردم عراق داشتند و بیشترین قتل و غارت توسط منافقین نسبت به مردم عراق صورت گرفت؛ از این رو تنفر عراقیها نسبت به منافقین از ایرانیها هم بیشتر است.
سروری آمریکا را کشور حامی تروریسم دانست و تصریحکرد: آمریکاییها تلاش میکنند تا استقرار منافقین در کشورهای دیگری مثل اردن باشد اما با توجه به تذکرات جمهوری اسلامی ایران به بسیاری از کشورها آنها حضور منافقین را قبول نکردهاند از این رو فعلا جایی برای استقرار ندارند اما در نهایت به اسرائیل که خانه اصلی آنها است، میروند.
وی در خاتمه به بحث اردوگاههای معتادان اشاره کرد و گفت: اردوگاهها با شرایط معتادان سازگاری خوبی دارد؛ در کمیسیون امنیت ملی مجلس نامهای به رئیسجمهور داده شد و وی 60 میلیارد ریال برای کمک به این اردوگاهها در نظر گرفت چراکه این اردوگاهها در جزیرههایی دور از شهر هستند و هزینههای زیادی را در پی دارند؛ معتادان در این اردوگاهها هم از جامعه جدا شده و هم بازپروری میشوند و موضوع اشتغال آنها بررسی خواهد شد.